Vandaag is de bedrijfsverjaardag van HENDRIKS MEESTERADVIES! Op 1 april 2017 was de inschrijving in het handelsregister van de KvK namelijk een feit. Een jarenlange wens ging in vervulling: het runnen van mijn eigen adviesburo! En inmiddels dus alweer 1 jaar lang!

Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel geleerd, zowel op ondernemersvlak maar ook persoonlijk. Zo kwam ik er gaandeweg steeds meer achter dat je als ondernemer niet alles alleen moet willen doen. Ik begon bijvoorbeeld met het zelf bouwen van mijn eigen website, logo, visitekaartjes en offertes en facturen. Maar dit had natuurlijk niet de professionele uitstraling die ik beoogde en het paste totaal niet bij mijn persoonlijkheid. Inmiddels hebben deze door hulp van specialisten en een automatiseringsslag een betere uitstraling en meer gemak opgeleverd. Wat een verademing!

De zoektocht naarĀ mijn ideale klant, het bepalen van je kernwaarden en doelen, het benutten van social media, het investeren in netwerken hebben tevens bijgedragen aan meer focus en richting. Daarnaast heeft het inzetten van een businesscoach mij ook geen windeieren gelegd.
De omzet die ik in 2017 behaalde, had ik in de eerste maand van 2018 al binnen! En inmiddels heb ik de (riante) investering van deze coach al terugverdiend.
Mijn aanbod groeit mee, mijn mogelijkheden en potentieel benut ik optimaal en ook persoonlijk leiderschap is iets wat me wel in de vingers lijkt te zitten.

Ontzettend dankbaar ben ik dat ik veel nieuwe volgers op social media heb mogen verwelkomen, ik zichtbaarder ben geworden en ik superleuke klanten heb! De kansen die ik krijg, zijn voor mij van onschatbare waarde. Het neerzetten van een bedrijf “from scratch”, om er vervolgens een goedlopend bedrijf van te maken, is een enorme kick.

Met een missie dat ik Legal toegankelijk en begrijpelijk wil maken en de visie:

“Legal is niet saai, maar sexy”,

spreek ik kennelijk mensen aan. Ontzettend fijn!

Overtuigd ben ik van het feit dat je succes kunt aantrekken. De Law of Attraction, oftewel de Wet van de Aantrekkingskracht, is een wet die ik als jurist graag inzet šŸ˜‰ Deze meerĀ persoonlijke interesse geeft mij het inzicht dat je de wereld van Legal met een andere, mijn autenthieke methode, kunt inzetten. Ik noem mezelf daarom ook wel de “Lawyer of Attraction”. Ik zal hier binnenkort meer over vertellen in een nieuwe blog!

Een eerste verjaardag is een mijlpaal die je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij kunt laten gaan! Daarom heb ik een leuke actie bedacht.

āž³

De gehele maand april 2018 geef ik maar liefst 10% korting op mijn diensten onder voorwaarde van het volgende:
Gebruik actiecode “HMA10” in je aanvraag voor de dienstverlening.*

* m.u.v. lopende opdrachten en workshops