Van harte welkom op de website van HENDRIKS MEESTERADVIES!

Ik ben mr. Kim Hendriks-Horstman, oprichter en eigenaar van HENDRIKS MEESTERADVIES, juridisch advies en begeleiding.

Onlangs ben ik gestart als (parttime) ondernemer. Na meer dan 10 jaar werkzaam voor diverse overheidsorganisaties, heb ik de knoop doorgehakt. Het bloed kruipt, waar het niet gaan kan!

Het is mijn passie om mensen te adviseren, motiveren en inspireren. Werkende binnen een organisatie bereik je slechts enkele personen. Als ondernemer kun je veel meer mensen bereiken. Daar ligt mijn uitdaging. Wat is nu fijner om mensen en organisaties te kunnen helpen en laten groeien?

Ik krijg vaak te horen dat ik goed kan luisteren, persoonlijke aandacht heb, problemen snel analyseer en mijn afspraken nakom. Voor mij niet meer dan normaal. Dit zal in elk geval altijd de basis zijn van opdrachten die ik doe. Bovendien houd ik van simpel, duidelijk en begrijpelijke taal. Niks geen juridisch geneuzel, maar adviezen waar je wat aan hebt en zelf mee aan de slag kan.

Mijn kracht zit dan ook in de expertise die ik meebreng, maar daarentegen ook mijn persoonlijkheid.

Laat je motiveren en inspireren door mijn pagina!
Voor een kijkje voor en achter de schermen in mijn dagelijkse zakelijke leven, kan ik je mijn Instagram-pagina of Facebookpagina van harte aanbevelen. Mijn curriculum vitae is te vinden op mijn Linkedin-pagina.
Bij vragen weet je mij te vinden!

Hartelijke groeten,

Kim Hendriks-Horstman 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]