De nieuwe Privacywet: op 25 mei 2018 is het al zover!
Je hebt er misschien als iets over gehoord. Of via social media iets over voorbij zien komen.

En je vraagt je af: Moet ik hier iets mee als ondernemer? Gelden deze regels ook voor mij?

Het antwoord is duidelijk: JA! Voor elk bedrijf en voor elke organisatie binnen de EU gaat er een hoop veranderen. En dit heeft invloed op de manier waarop je je werk doet en hoe je communiceert met klanten.

Eén van de nieuwe verplichtingen is het duidelijk maken aan je klanten op welke manieren je hun gegevens verwerkt, met welk doel en voor hoe lang.

Een heb je je zaakjes rondom de gegevens van je klanten niet op orde? Kijk dan maar uit. De privacy waakhond van Nederland, de Autoriteit Persoonsgegevens heeft er vanaf 25 mei 2018 extra bevoegdheden bij gekregen. Zo kan het jouw bedrijf bijvoorbeeld een hoge boete opleggen of jou verbieden iets met je e-maillijst te doen. Dit wil je natuurlijk niet!

Wil jij volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe privacyregels? Wil je weten wat er van jou als ondernemer verwacht wordt vanaf 25 mei 2018? En wil je met een kant en klare, op jouw onderneming afgestemde privacyverklaring naar huis?

Dan is onze interactieve privacyworkshop op 17 mei 2018 echt iets voor jou!

In een ochtend ben je volledig bijgepraat over de nieuwe privacyregels. Daarnaast ga je actief aan de slag met jouw eigen privacyverklaring, die je direct kunt inzetten voor je bedrijf. Dit alles in een klein groepje van maximaal 12 deelnemers in een sfeervolle en rustgevende setting.

De investering van deze workshop is 247 euro. Ben je een snelle beslisser en geef je je op voor 15 april 2018 aanstaande? Dan betaal je slechts 227 euro.

Dit is inclusief een privacyverklaring van 297 euro èn een complete checklist!

Ben je overtuigd? Meld je dan nu aan bij Kim Hendriks via het contactformulier:

http://hendriks-meesteradvies.nl/contact/

Of rechtstreeks een email sturen naar:

kim@hendriks-meesteradvies.nl