Gratis Lawyercall

Tijd voor een gratis Lawyercall om (in)zicht te krijgen hoe jouw bedrijf er legalwise voorstaat? Of wat de mogelijkheden zijn om te groeien, legal verdienmodellen en (nog meer) successen te behalen? Boek NÚ een gratis sessie met legal expert en mindset-/businessstrateeg mr. Kim Hendriks-Horstman!

9 van de 10 ondernemers heeft een ongezond bedrijf.
Diep van binnen weet je dat ook jij het juridisch niet op orde hebt!

Je weet dat er steeds iets sluimert, maar je weet niet wat;
Je weet niet hoe je een gesprek voert met een klant die niet betaalt;
Je hebt geen idee wat je moet doen als een klant een klacht indient;
Je bent die empathische ondernemer, die de relatie niet op het spel wil zetten en maar moeilijk een formele of professionele rol kunt pakken;
Je stiekem soms zo moe wordt en er gigantisch veel energie lekt omdat er een conflict is;
Je niet weet welke (rechts)positie je hebt, wat je wel en niet kunt maken;
Je recht wilt halen op een sjieke manier; 
Je wist al helemaal niet dat je aan legal ook kunt verdienen, dat er verdienmodellen zijn die je nu laat liggen; enzovoorts…

Heb je wel eens uitgerekend wat het je op jaarbasis aan omzet laat liggen met klanten die ‘Ja’ zeggen en ‘nee’ doen? Met klanten die ineens ontevreden zijn? Met klanten die niet meer betalen? Met samenwerkingen die voortijdig worden beëindigd? 

 

Wordt het geen tijd om in actie te komen en je bedrijf serieus te nemen? Om echt eens professioneel te ondernemen en legal niet steeds als sluitpost te zien?

 

Je kunt natuurlijk blijven hobbyen en zelf dokteren. Óf je boekt een sessie met mij!

Een sessie duurt ongeveer 30-45 minuten en we plannen dit per telefoon, Skype of Zoom. Van tevoren stuur ik je een vragenlijst, zodat we uit de sessie de meeste waarde kunnen halen. Ik kijk 1-op-1 met je mee naar jouw business, waar ligt het groeipotentieel, waar zitten de onbewuste lekken in de mand, hoe kun je de risico’s voor zijn, wat zijn de valkuilen en welke strategieën, verdienmodellen en logische vervolgstappen zijn er voor jou. 

Dit gesprek is volledig kosteloos!

Het Lawyercall is uitsluitend bedoeld voor zelfstandige ervaren experts, eventueel met een klein team die hun bedrijf willen professionaliseren naar een sterk merk, zorgeloos, moeiteloos en succesvoller willen ondernemen, een gezonder bedrijf en willen doorbreken naar het volgende level. 

Je bent naast ambitieus ook menselijk, informeel, open-minded, gedreven en in staat om aangedragen perspectieven in de praktijk in te zetten.

Maandelijks heb ik een aantal plaatsen voor een gratis Lawyercall beschikbaar.

Voldoe jij aan het geschetste profiel en wil je gebruik maken van het fantastische gratis aanbod? Vul onderstaand contactformulier zo eerlijk en specifiek mogelijk in en dan ga ik graag met jou in gesprek.

Wie ben ik om je met deze issues te helpen?

Aangenaam! Mijn naam is Kim Hendriks-Horstman. 

 • Ik heb o.a. 13+ jaar ervaring als bedrijfsjurist binnen diverse organisaties;
 • Zo adviseerde ik bijvoorbeeld jarenlang bestuurders en managers, directies en andere ondernemers bij strategische en complexe vraagstukken;
 • Dé positiviteitsjurist van Nederland;
 • Ben ik academisch jurist;
 • Gecertificeerd coach;
 • Ervaren conflictmanager;
 • Gecertificeerd Reiki II therapeut;
 • Auteur Expertboek “Legalproof Ondernemen”;
 • Genomineerd VIVA400 awards 2019 in de categorie Zakenwonders;
 • Winnaar Legal Awards Acquisition International “Most Pioneering Legal Entrepreneur Consultancy 2019 – The Netherlands”;
 • Adviseur, coach, trainer, spreker en juridisch strateeg;
 • Twee jaar high-end business coaching gevolgd;
 • Founder van het merk “Lawyer of Attraction®”;
 • En eigenaar HENDRIKS MEESTERADVIES.

Sinds de start van mijn bedrijf in 2017, heb ik binnen 1,5 jaar een succesvol bedrijf neergezet (waarbij ik na het eerste jaar mijn omzet heb verDERTIENvoudigd). In mijn carrière heb ik zo’n 1000 personen geadviseerd, getraind of gecoacht. Ik heb mijn kennis en achtergrond opgedaan door onder andere te investeren in persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, strategie, persoonlijk leiderschap, sales en marketing.

Met mijn geboren gave – hooggevoeligheid en intuïtie – weet ik messcherp waar jouw potentieel ligt en ik help je dat te benutten. Hoe zou het voor je zijn als ik met je meekijk in jouw business?

 

JA, ik wil heel graag een gratis Lawyercall!

Vul dan NÚ onderstaand contactformulier volledig in om een gesprek aan te vragen

Contactformulier gratis Lawyercall

Privacy- en cookieverklaring

5 + 13 =

1 gesprek zou zomaar alles kunnen veranderen!

Dit zijn enkele resultaten van mijn klanten:

We waren gelijk een match! Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben. Mijn bedrijf maakte een shift en groei door en Kim kwam met goede ideeën en legalproducten om mijn business op alle facetten legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de legalkant een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed zijn geregeld. Als Lawyer of Attraction® maakt Kim legal daadwerkelijk sexy!

Fijke Willemse

Fijke Willemse, businesscoach en uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland, Fijke Willemse

Voordat ik klant werd bij Kim had ik nog niets geregeld op het gebied van juridische zaken. Ik lag er letterlijk wakker van, want ik houd ervan om controle te hebben en dat gevoel had ik niet. Dankzij Kim heb ik nu de 2.0 versie van mijn bedrijf. Tijdens de Legal VIP-dag heb ik ervaren wat er in mijn business beter kan, hoe je verantwoord juridisch onderneemt en hoe ik mijn bedrijf kan professionaliseren. Ik ben daarnaast aangenaam verrast dat ik naast de legal-zaken ook op strategisch gebied veel nieuwe inzichten heb opgedaan. Door de legal-achtergrond van Kim stelt ze net even andere vragen dan de gemiddelde businesscoach en legt ze veel sneller verbanden tussen producten en processen. Ik vind een Legal VIP-dag echt een aanrader!

Nicole Engels

psycholoog voor ambitieuze vrouwen – Ontdek je purpose & creëer je dreamjob www.nicoleengels.com, Nicole Engels

No excuses! Ik ga mezelf niet meer kleinhouden!
Mijn situatie was eerst koersloos, maar ik ben mijn bedrijf nu echt op de kaart aan het zetten. 

Silke Hendriks

Stylist bij PureSilke, PureSilke

De dienstverlening van Kim vergelijk ik met een warme appeltaart! Heerlijk, maar ik zou niet weten hoe ik hem moet maken. En nu ken ik de ingrediënten!

Anne Quaars

Anne Quaars - communicatie- en marketingstrateeg, businesscoach BIGBOLDBRAVE Business , BIG BOLD BRAVE

Ik heb echt mijn professionele waarde leren kennen, waardoor mijn omzet in korte tijd met 183% is gestegen!

Krystle Aaron-de Bies

partner bij WS Advocaten & Mediators, De Bies Advocatuur

Locatie

Blauwgraspad 27 6841 BL Arnhem

Contact

06-20693386 kim@hendriks-meesteradvies.nl

Werkdagen

M – V : 8.30 uur –17.00 uur

Gegevens

Kvk nr: 68385730 Btw nr: NL165219853B01 Algemene voorwaarden Privacy- en cookieverklaring