Legal VIP-dag

In mijn aanbod zit onder andere een Legal VIP-dag. Een hele dag 1-op-1 samen met mij hoogwaardig sparren op een inspirerende locatie over jouw bedrijfsplannen, strategisch juridisch advies welke risico’s er dan op je af kunnen komen en vooral: de risico’s beperken. Maar ook heerlijk samen lunchen! Bij deze dag zijn twee legal producten inbegrepen zodat je ook echt met iets naar huis gaat.
Exclusiviteit, high level, persoonlijk, stylish, doorgroeien, rust en intuíviteit zijn de key-woorden die deze dag het beste omschrijft.

Miss #BIGBOLGBRAVE Anne Quaars

Mijn eigen businesscoach – www,annequaars.com – is zodanig hard gegroeid in een jaar tijd, dat zij besloot een Legal VIP-dag met mij te plannen. Haar eigen woorden aan het begin van deze dag waren:

  • Ik voel me wankel, niet stabiel in mijn business;
  • Ik ben bang voor imagoschade;
  • Ik loop risico’s op het gebied van de AVG;
  • Het neemt mijn leiderschap weg;
  • Ik merk dat ik soms geen keuze durf te maken;
  • Ik laat daarom kansen liggen;
  • Het vertraagt kortom de groei van mijn business

Heftige woorden! En ik hoor ze vaker van ambitieuze ondernemers die flinke stappen hebben gemaakt en zich op dat moment ineens lijken te realiseren hoe kwetsbaar hun business is en hoe snel je het kwijt kunt raken als je het juridisch niet goed hebt geregeld.

Resultaten Legal VIP-dag

Aan het einde van de dag vroeg ik in een video testimonial nog eens aan Anne hoe zij zich voelde. Dit is wat ze onder andere benoemde:

“Ik heb vaker te maken gehad met juristen en advocaten en ik kreeg altijd het gevoel dat ik een beetje dom was. Jij maakt het begrijpelijk, hapklaar. Ik voel me nu enorm rustig en ik kan echt doorgroeien zonder zorgen. Legal vond ik saai, maar vind ik nu sexy! Jouw dienstverlening vergelijk ik met een warme appeltaart. Heerlijk, maar ik zou niet weten hoe ik deze moet maken. En nu ken en heb ik de ingrediënten!”

De hele video is NU te bekijken op mijn YouTube kanaal!

Mocht jij je herkennen in Anne en heb je interesse in een Legal VIP-dag? Je bent altijd van harte welkom voor een gratis Legal strategiecall zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken en ik je meteen een paar waardevolle tips kan meegeven.