In mijn overtuiging begeven veel (kleine) ondernemers zich op een onzichtbare mijnenveld. Echt? Ja echt!

De meeste ondernemers weten helaas niet wat eigenlijk allemaal de juridische zaken zijn waar je mee te maken (kunt) krijgen in hun business. En vooral welke risico’s er zijn.

Het niet regelen van legal heeft bijna altijd financiële consequenties. Enkele voorbeelden van het mijnenveld waarop jij je kunt begeven:

  • Heb je een wanbetaler? Dat betekent (tijdelijk) geen betaling van de factuur en dus jouw diensten/producten;
  • Het niet (goed) beperken van jouw aansprakelijkheid? Ook dat houdt in dat je misschien wel torenhoge succesvolle claims kunt krijgen;
  • Het niet (schriftelijk) borgen van de financiële verplichtingen van jou en je samenwerkingspartner? Ook hier geldt: onderling gesteggel, het niet vergoed krijgen van jouw investeringen, fluiten naar je inkomsten, kosten voor een jurist et cetera;
  • Het inzetten van freelancers niet goed geregeld? Dan staat wellicht de belastingdienst wel op je stoep om naheffingen bij je op te leggen;
  • Onkennis en onkunde op het gebied van conflictbeperking en conflictvermijding? Helaas, wederom dezelfde consequentie want door het escaleren van conflicten lopen de kosten (en frustratie) in de papieren door de tijd die je erin steekt, maar ook voor het inschakelen van juridische bijstand.

 

Hoe kun jij je omzet een boost geven met Legal?

In mijn productenaanbod is het uitgangspunt dat ik jou als ondernemer laat groeien. Daarom combineer ik legal met businesscoaching en is de Law of Attraction de voornaamste wet waar ik mee werk.

Bij mij geen droge uitbesteding van legalzaken, maar een toffe samenwerking tussen jou en mij!

Mijn ervaring met al mijn klanten, geënt op bovenstaande, is namelijk:

1. Heb je jouw legal op orde?
2. Dit schept duidelijkheid;
2. Duidelijkheid geeft rust;
3. Dit maakt dat jij je meer professional voelt;
4. Je bent trouw aan jezelf en autenthieker;
5. Je bent gelukkiger;
6. Want je onderneemt vanuit een hogere energie;
7. En dat maakt dat jij hogere omzetten gaat draaien!

Wil jij ook weten of mijn productenaanbod past bij jou en jouw bedrijf? Neem snel een kijkje zou ik zeggen en wie weet spreken wij elkaar snel!