Legal & Business VIP-dag

Hoe groter je bedrijf, de winst, je impact en verantwoordelijkheden, hoe groter de legal issues.
Als next-level ondernemer help ik je met legalproof, oftewel zorgeloos en veilig ondernemen. Je leert de kneepjes van het vak, zodat je er ook zelf mee aan de slag kunt.

“Uit eigen ervaring weet ik wat je moet doen om een topondernemer te zijn: investeren in persoonlijke ontwikkeling & coaching én je ondernemersskills trainen”

Legal & Business VIP-dag met natraject

Leer zorgeloos ondernemen met de juridische ondernemersskills!

Wat leer je onder andere tijdens een Legal & Business VIP-dag (afhankelijk van de specifieke vragen die je hebt)?

 

 • Hoe je van je business een sterk legal merk maakt;
 • De cruciale elementen om in te zien dat het goed regelen van legal PURE noodzaak is;
 • Krijg zicht op de legal issues met grote financiële consequenties en ontdek hoe je deze voorkomt of beperkt:
 • Legal advies over de legal ondernemerszaken;
 • Hoe je met meer rust en consistentie en zonder groeipijnen kunt doorgroeien naar ‘the next level’;
 • Hoe je met positief ondernemerschap, conflicten vermijd en de gang naar de rechter kunt voorkomen;
 • Wat de legal topics zijn waar iedere ondernemer vanaf moet weten;
 • Hoe jij je kunt beschermen tegen copycats;
 • Bekijken we samen wat jouw strategische doelen zijn en hoe je dat legalwise kunt inrichten;
 • Hoe je alleen nog maar werken met de allerleukste klanten;
 • Op welke manier je hoogwaardige prijzen kunt vragen en meer winst verdient;

What’s included?

 • Mijn boek Experttips voor Legalproof Ondernemen t.w.v. € 20,-;

 • Goodiebag t.w.v. € 25,-;

 • Een duidelijk plan van aanpak aan het einde van de Legal VIP-dag;
 • Allerhande checklists die je als naslagwerk kunt gebruiken t.w.v. € 447,-;
 • Twee legal producten naar keuze t.w.v. minimaal € 800,-;
 • Coach- en implementatiecall (onderling te plannen) na afloop waarin de legalproducten worden besproken en je tips en tricks krijgt over de implementatie t.w.v. € 197,-.

 

Dit alles op een prachtige en inspirerende locatie, waarin jij heerlijk in de watten wordt gelegd! Uiteraard is een lunch en de hele dag verzorging inbegrepen. 

Wat klanten vertellen over een Legal & Business VIP-dag:

Ik ben aangenaam verrast dat ik naast de legal-zaken ook op strategisch gebied veel nieuwe inzichten heb opgedaan.

Door de legal-achtergrond van Kim stelt ze net even andere vragen dan de gemiddelde businesscoach en legt ze veel sneller verbanden tussen producten en processen. Ik vind een Legal & Business VIP-dag echt een aanrader!

Nicole Engels

psycholoog voor ambitieuze vrouwen "Ontdek je purpose & creëer je dreamjob" - www.nicoleengels.com, Nicole Engels

Voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, of het doorontwikkelen van je brand denk je al snel aan een businesscoach, maar bij wie moet je zijn als je wilt dat iemand strategisch meedenkt over de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Je boekhouder? Je accountant?

Kim biedt het allebei! Een mooie mix van strategische coaching en juridisch advies. Het prettige is dat Kim me niet alleen geholpen heeft om juridisch alle voorwaarden en regels op een rijtje te zetten om verantwoord met mijn bedrijf te kunnen groeien, maar óók direct de legal producten heeft opgesteld die ik nodig heb om te starten met een team. Dat geeft rust en ruimte.

Rachel Levi

Eigenaar van Huis van Verbeelding, het bedrijf dat strategie in organisaties ondersteunt op een creatieve manier - www.huisvanverbeelding.nl , Huis van Verbeelding

Eindelijk iemand die breder kijkt dan een set algemene voorwaarden of een samenwerkingsovereenkomst – en juist met mij meedenkt waar ik juridisch gezien op moet letten bij de groei van mijn bedrijf. Nooit eerder vond ik een jurist die met mij meedenkt als ondernemer én in normale mensentaal kan uitleggen waar mijn juridische risico’s liggen. Kim maakt in 1 keer glashelder waar een ander een compleet epistel voor nodig heeft.

Anne Quaars

Marketing- en communicatiestrateeg en businesscoach - www.annequaars.com , BIGBOLDBRAVE Business

Ik voelde gelijk: ‘She’s got it!’. Als Zuiver Businesscoach kan het natuurlijk niet anders dan dat ik me laat leiden door mijn zuiver businessinstinct als ik met mensen samenwerk. En dat bleek te kloppen. We waren gelijk een match. Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben & een pionier zijn in hun vakgebied. 
Naast een aantal legalproducten, kwam ze – omdat mijn bedrijf een shift en groei doormaakt – ook met goede ideeën om mijn bedrijf op alle facetten Legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de Legalkant toch een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed geregeld zijn. Ik vind zelf hierin het voorbeeld geven ook gelijk een goed visitekaartje naar mijn klanten toe: neem je business ook Legalwise serieus. Als Lawyer of Attraction maakt Kim Legal Sexy. 

Fijke Willemse

Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland - www.fijkewillemse.com, Fijke Willemse businesscoach

Er was geen moment dat ik erover heb getwijfeld om een Legal & Business VIP-dag te volgen, want ik had al vanaf het eerste moment dat ik Kim ontmoette een goed gevoel. Mijn bedrijf groeit en ik merkte dat veel zaken niet meer dekkend waren en niet meer klopte. In deze periode is ook mijn bedrijfsnaam veranderd en ook daar heb Kim voor nodig gehad.
Door Kim heb ik nu een bedrijf wat juridisch dekkend is. Ze heeft alles voor me opgesteld en uitgewerkt en meegedacht qua strategie. Ik heb door haar geleerd en ingezien dat het stukje “juridisch” de meest belangrijke fundering is van het ondernemerschap.
Kim is bovendien een geweldig, mooie en lieve vrouw. Ik werk heel graag met Kim samen omdat ze echt meedenkt en het beste voor haar klant wil. Daarnaast heb ik Kim ook op persoonlijk vlak heel goed leren kennen en vind ik het een echte powerwoman.
Wat ik daarnaast echt top vind, is het feit dat ik Kim ook altijd tussendoor kan bellen als ik ergens tegenaan loop. Zo heb ik onlangs een locatie die ik voor 85% door moest betalen (ondanks Corona en de overheidsbeslissing) het door haar voor elkaar gekregen dat dit niet op ging. Hier heb ik dus enorm geluk mee gehad.

Sabine Gelok

behandelaar, coach, begeleider voor moeders en/of , School of Happiness

Geïnspireerd geraakt door het aanbod?

Let’s talk! Mijn aanbod is exclusief omdat ik jou de persoonlijke aandacht wil geven die nodig is voor de allerbeste transformatie en ik wil zeker weten dat de samenwerking een 100% goede match is. Daarom nodig ik je van harte uit voor een kosteloze Lawyercall. Natuurlijk is dit helemaal vrijblijvend! Vraag snel een sessie met mij aan via onderstaande knop.

Locatie

Blauwgraspad 27
6841 BL Arnhem

Contact

kim@hendriks-meesteradvies.nl

 

Gegevens

Kvk nr: 68385730
Btw nr: NL001884771B09
Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

 

 

Webdesign by Studio Marte Methorst | Alle rechten voorbehouden | © 2019