Misschien is het je al opgevallen dat ik inmiddels regelmatig de term “Lawyer of Attraction®” laat vallen. Ik zal in dit blog vertellen, waar deze term voor mij voor staat en wat dit voor jou als mijn klant kan betekenen!

Misschien ken je wel de Law of Attraction of in het Nederlands de Wet van de Aantrekkingskracht. Deze natuurwet gaat ervan uit dat je alle positieve dan wel negatieve dingen in je leven, zelf aantrekt.
De werking van deze wet is al in vele boeken beschreven. Denk bijvoorbeeld aan de boeken ‘Think & Grow rich’, ‘The Law of success’ en ‘The signs of getting rich’ van Napoleon Hill, ‘The secret’ van Rhonda Byrne of ‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay.
Bekende sprekers en motivators van deze natuurwet zijn de Nederlandse Michael Pilarczyck, maar ook internationale positiviteitsgoeroes zoals Tony Robbins en Oprah Winfrey.

Jurist en wetten
Als jurist heb ik natuurlijk te maken met allerlei wetten, maar in het bijzonder ben ik geïnteresseerd in deze Wet van de Aantrekkingskracht, the Law of Attraction. Dit is natuurlijk een leuke woordgrap, maar daarom niet minder waar!
Mijn eigen businesscoach heeft mij op een gegeven moment de Lawyer of Attraction genoemd. Dat vond ik zo een goede beschrijving van mijzelf als persoon en als ondernemer, dat ik de naam als merk heb gedeponeerd en de domeinnaam heb gekocht.

Mijn ondernemersskills
Als jurist, maar ook als mens, houd ik niet van conflicten en conflictsituaties. Ik ervaar ze als negatief en kan de bijkomende negatieve emoties van klanten zoals angst, spanning, wrok, boosheid, wanhoop zelf voelen.
Mijn bedrijf wil ik daarom zoveel mogelijk runnen vanuit positiviteit. Ik heb ervaren dat positiviteit letterlijk bevrijdt. Het geeft rust, ruimte, een goed humeur, je trekt de juiste klanten en opdrachten aan en ik voel me er zekerder door. Ik ben enorm dankbaar dat ik hiermee in aanraking ben gekomen, inmiddels alweer ruim 15 jaar geleden. Het heeft mij bewust gemaakt van het feit dat je je leven in eigen hand hebt en ik heb meerdere keren ondervonden dat deze houding mij zowel persoonlijk als zakelijk gezien, heel veel heeft gebracht.

Kenmerken van Lawyer of Attraction
Hieronder deel ik graag met jou 8 kenmerken waarin ik geloof en waar ik voor sta als Lawyer of Attraction:

1. Legal toegankelijk en begrijpelijk maken (tevens mijn missie);

2. Focus op training, coaching en advisering in plaats van juridische geschillen;

3. Het maken van échte verbinding van mens tot mens (H2H, human to human) en niet van bedrijf tot bedrijf (B2B, business to business);

4. Aantrekken van gelijkgestemde, positieve, ambitieuze klanten;

5. Conflictvermijdend;

6. Geen juridisch geneuzel en onnodig juridisch taalgebruik;

7. Harmonieus, diplomatiek en empathische benadering;

8. Het hoogst mogelijke resultaat bieden (high end ondernemen).

✔ Wil jij ook leren hoe je onderneemt vanuit positiviteit en wat dit je brengt?
✔ Ben jij een ambitieuze ondernemer en heb jij een bloeiend bedrijf, maar juridische zaken niet met je bedrijf mee laten groeien?
✔ Wil jij jouw business professionaliseren en risico’s vermijden of terugdringen?
✔ Wil jij meer leren over welke juridische zaken je als ondernemer echt moet leren?
✔ Wil jij meer inzicht in hoe je meer verdient in minder tijd?

Vraag dan nu een gratis Legal strategiegesprek aan!