Download de gratis Legal Successcan

De online checklist waarmee je in 10 minuten inzicht krijgt in de risico’s die jij misschien loopt?
Voor succesvolle ondernemers die ook juridisch in control willen zijn!

De buitenwereld ziet jou als een succesvol ondernemer.
Je bent geen starter meer. Je bedrijf is de afgelopen tijd flink gegroeid. Je bent een “naam” geworden in je markt. Je hebt veel klanten erbij gekregen. Je omzet is flink gegroeid. Je durft meer, neemt meer risico’s. Zet grotere stappen of bent klaar om weer de next step te maken. Je bedrijf is flink geprofessionaliseerd.

Maar stiekem knaagt er iets. Want als je eerlijk bent is er juridisch weinig écht goed geregeld.
Hoe veel risico’s loop je nu echt? Eigenlijk weet je het niet eens precies. Je hoopt maar dat er niets gebeurt. De gedachte dat er echt iets aan de hand is, maakt je toch wat zenuwachtig. Want -eerlijk is eerlijk- je zou niet goed weten waar je op terug moet vallen, of wat je mogelijkheden zijn.

Je algemene voorwaarden dateren van jaren geleden of heb je “geleend” van een collega, en de kans is groot dat ze helemaal niet meer aansluiten bij je bedrijf van nu. Stiekem weet je misschien niet eens wat er nu ECHT staat. Of hoe je je klant effectief kan houden aan deze gemaakte afspraken, zonder meteen de verstandhouding op scherp te zetten.

 

Je weet dat je het beter moet gaan regelen. Je bedrijf is flink gegroeid en de risico’s die je neemt worden steeds groter.
Maar waar moet je beginnen? Waar moet je naar kijken? En welke onderwerpen zijn voor jou relevant? Van de meeste juristen snap je eigenlijk geen bal. Ze spreken moeilijke taal, bieden alleen maar losse adviezen of producten en kunnen jou niet helpen met de vraagstukken die je hebt als groeiende ondernemer. Ook bij branche- of MKB-organisaties loop je vast. Je wilt een totaalpakket en maatwerk. Iemand die echt de tijd voor jou neemt en niet alleen de juridische producten maakt, want jouw behoefte is breder. Iemand die jouw bedrijf echt kan beoordelen en daarnaast strategisch meedenkt en coacht.

Hier ben je aan het juiste adres.
In deze Checklist “Legal Successcan” krijg je snel een indruk van de risico’s die je mogelijk loopt en waar er nog acties benodigd zijn. Want als je nu nog niets juridisch hebt geregeld, is de kans groot dat je je op een mijnenveld begeeft, die je nu nog niet kunt zien.

 

Heb je naar aanleiding van deze Checklist nog vragen? En ben jij naast ambitieus ook menselijk, informeel, open-minded, gedreven en in staat om aangedragen perspectieven in de praktijk in te zetten?

Dan is er de mogelijkheid om tijdens een telefonisch en gratis 1-op-1 Legal Strategiegesprek hierover door te praten en van mij persoonlijk en gericht advies te krijgen. Je kunt dit waardevolle gesprek aanvragen via onderstaande knop.

*Alle rechten voorbehouden

Locatie

Blauwgraspad 27
6841 BL Arnhem

Contact

kim@hendriks-meesteradvies.nl

Gegevens

Kvk nr: 68385730
Btw nr: NL165219853B01
Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

 

Webdesign by Studio Marte Methorst | Alle rechten voorbehouden | © 2019