Ik vind het super leuk om deze episode met jullie te delen want in deze podcast ben ik geïnterviewd door Nicole Engels als de ‘Lawyer of Attraction®’. Het interview gaat over mij als ondernemer die volop haar hart volgt en neem ik je mee in mijn verhaal hoe ik mijn eigen pad ben gaan bewandelen en hoe ik het van bedrijfsjurist in loondienst tot succesvolle ondernemer heb geschopt, met welke angsten ik heb gedeald op deze weg en hoe ik dit heeft gedaan.

  • Je leert verder meer over hoe je de wet van aantrekking voor je kunt laten werken als het gaat over het realiseren van grote doelen die veel belemmerende overtuigingen bij je oproepen.
  • Vertel ik hoe ik mijn mindset voor succes heb ontwikkeld en wat jij hieruit kunt leren voor jezelf.
  • Neem ik je mee in de positieve energie en voel je zelf ook meteen de inspiratie om nog meer met het volgen van je eigen hart aan de slag te gaan.

Ik hoop dat mijn verhaal ook jou kan inspireren om te luisteren naar je eigen hart en dat je de waardevolle inzichten en de concrete handvatten die ik deel kunt gebruiken, zodat ook jij jouw mooiste leven kunt gaan leven.

Beluister de podcast nu!

Podcast “Uplift your Life” by Nicole Engels, Episode 9, “Live your Purpose met Kim Hendriks”
www.nicoleengels.com