HENDRIKS MEESTERADVIES groeit

Omdat mijn business enorm in een stroomversnelling is geraakt, was het sneller dan verwacht tijd om samenwerkingen te gaan zoeken. Natuurlijk ontzettend gaaf, dat hetgeen je bedenkt – een nieuw concept, een nieuwe kijk op de juridische wereld – aanslaat. I’m more than happy!

Mocht je klant bij mij zijn of worden, dan kan het dus voorkomen dat je met Marjolein te maken krijgt. Hieronder stelt Marjolein zich aan jou voor.

Aangenaam

Ik ben Marjolein van der Heide en ben in 2018 gestart met mijn bedrijf PrivaLegel (www.privalegal.nl). Ik heb een achtergrond in zowel Artificial Intelligence/informatica als in rechten en het is dan ook geen wonder dat mijn interesse ligt op het snijvlak van technologie en recht. Ik ben vooral gespecialiseerd in privacyrecht, ICT-recht, e-commerce en intellectuele eigendomsrechten.

Ik ervaar het als meerwaarde dat ik zelf ondernemer ben en weet wat er komt kijken bij het opzetten en runnen van een onderneming. Daarnaast vind ik het belangrijk dat legal begrijpelijk is en jou en je bedrijf echt ondersteunt, in plaats van dat het voelt als vervelende verplichting!

Omdat Hendriks Meesteradvies hard groeit, werk ik vanaf nu dus ook als freelancer bij Kim en werk ik aan jouw legal zaken en producten.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met muziek en persoonlijke ontwikkeling en net als Kim ben ik gek op gekleurde pakken!

Hopelijk tot snel!