Succesverhalen

Dit is wat enkele klanten vertellen over een samenwerking met mij! ♡

Testimonial | Anne Fermont | training | legal proof ondernemen

TRAINING LEGALPROOF ONDERNEMEN

Ik ken Kim van het businesscoach programma van Anne Quaars. Ik was onder de indruk van alle kennis die Kim heeft. Hetgeen waar ik weinig van weet en mijn kop vaak voor in het zand steek, weet zij.
Als ik aan Kim haar diensten denk, komen de volgende woorden in mij op: kennis, ervaring, eenvoudige taal, professional, invoelend, oprecht. Kim heeft een bijdrage geleverd aan mijn eigen half jaar programma waarin ze een training heeft gegeven aan de deelnemers en ze heeft ingelicht over de juridische kant van het runnen van een praktijk. Heel informatief, ook voor mij! Inmiddels heb ik dan ook mijn eigen business meer legalproof door haar laten inrichten.

– Anne Fermont –
Business en HSP Coach, Praktijk PINK
www.praktijkpink.nl

sophisticated lily | testimonial

DAT BEETJE EXTRA

Ik ken Kim via een zakenrelatie van ons beide. Ik was op zoek naar een jurist die naast verstand van zaken vooral mij kon uitleggen waaraan mijn websshop van Sophisticated Lily voor het juridische gedeelte aan moest voldoen.
Zij heeft dan ook alle juridische documenten voor de webshop verzorgd. Kim spreekt duidelijk taal en geeft op een prettige manier advies. Ik werk fijn met Kim samen. Ze schakelt snel en geeft echt dat beetje extra. Ze communiceert open waardoor ik met mijn juridische vragen graag haar raadpleeg. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een toegankelijk juriste die weet waarover ze praat!

Stonne Moerdijk –
Sophisticated Lily
www.sophisticated-lily.com


FEITEN EN GEVOEL

Mijn bedrijf Peper in je Zaak is in korte tijd gegroeid. Het is een veilig gevoel om te weten dat alles gedekt is en ik met een gerust hart mijn nieuwe traject, speciaal voor horeca-ondernemers die een bomvolle zaak willen, kan gaan aanbieden.
Wat Kim doet vind ik uniek. Als ik aan haar en haar dienstverlening denk, zie ik een mooie combinatie van legal, law of attraction, business en fashion. Wat een samenwerking voor mij, als nuchtere vrouwelijke ondernemer die ook bezig is met spiritualiteit, extra aantrekkelijk maakt. Het gaat niet alleen om de feiten, maar ook om gevoel en dat snapt Kim.

Stefanie van der Maas –
 Adviseur en social media coach voor horecaondernemers
www.littlespoon.nl en www.peperinjezaak.nl 

 

 

Anne Kluijfhout | Buro 89 | Hendriks Meesteradvies

INVESTERING MEER DAN WAARD

Voordat ik Kim ontmoette, waren mijn juridische documenten ingewikkeld en zwaar van taal. Ik wist eerlijk gezegd niet eens wat er stond! Kim heeft mij vlot geholpen mijn voorwaarden én privacyverklaring begrijpelijk te maken. De snelle en heldere samenwerking, maakte het hele proces ontzettend prettig. Een aanrader voor iedereen die vlot en goed geholpen wil worden. Ik vond het de investering meer dan waard!

– Anne Kluijfhout –
eigenaar en coach voor ontwerpers en beeldmakers bij Buro89
www.buro89.nl

SHE’S GOT IT!

We volgden elkaar een tijdje op Instagram, maar ik voelde gelijk: ‘She’s got it!’. Als Zuiver Businesscoach kan het natuurlijk niet anders dan dat ik me laat leiden door mijn zuiver businessinstinct als ik met mensen samenwerk. En dat bleek te kloppen. We waren gelijk een match. Het liefst werk ik met excellente hoogbewuste ondernemers die net als ik een missie hebben & een pionier zijn in hun vakgebied. En ik houd van prettige persoonlijkheden: ondernemers die oprecht anderen verder willen helpen, draag ik een warm hart toe. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik Kim als Lawyer of Attraction de opdracht gunde. We spreken dezelfde taal! 
Naast een aantal legalproducten, kwam ze – omdat mijn bedrijf een shift en groei doormaakt – ook met goede ideeën om mijn bedrijf op alle facetten Legalproof te maken. Voor veel ondernemers is de Legalkant toch een ondergeschoven kindje, terwijl het enorm veel rust geeft als je zaken wettelijk goed geregeld zijn. Ik vind zelf hierin het voorbeeld geven ook gelijk een goed visitekaartje naar mijn klanten toe: neem je business ook Legalwise serieus. Als Lawyer of Attraction maakt Kim Legal Sexy. En als je me zou kennen, dan weet je dat een vleugje sexyness in business past bij wie ik ben, waar ik voor sta & de wijze waarop ik mijn business run. Dus ook daarin zijn we een match. Daarnaast is Kim natuurlijk écht steengoed in haar vak én snel van begrip: dat maakt het samenwerken met elkaar ontzettend fijn.

– Fijke Willemse –
Uitgeroepen tot beste counselor van België en Nederland
www.fijkewillemse.com

Marte Methorst | Hendriks Meesteradvies

BEGRIJPELIJK EN VRIENDELIJK

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Hendriks-Meesteradvies. Ik had voor mijn bedrijf nog geen juridische zaken geregeld. Ik wist niet waar ik allemaal over na moest denken. Kim wees me op enkele belangrijke punten, waar ik zelf nooit aan had gedacht. Daarbij legde ze me alles in begrijpelijke taal uit. Echt een toegevoegde waarde! Ik ben heel blij dat ik Hendriks-Meesteradvies heb ingeschakeld! Mijn klanten zal ik zeker doorsturen mochten ze juridische hulp nodig hebben.

– Marte Methorst –
Studio Marte Methorst
www.studiomartemethorst.nl

STRATEGISCH MEEDENKEN

De Legal VIP-dag met Kim heeft mij enorm geholpen. Omdat ik door het succes van Huis van Verbeelding steeds vaker klanten moest teleurstellen, kwam ik op een punt dat ik wilde uitbreiden met een team freelancers. Maar ik maakte me zorgen dat ik me daarmee zou verslikken in allerlei juridische en financiële risico’s.
Voor je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer, of het doorontwikkelen van je brand denk je al snel aan een businesscoach, maar bij wie moet je zijn als je wilt dat iemand strategisch meedenkt over de groei en ontwikkeling van je bedrijf? Je boekhouder? Je accountant? Kim biedt een mooie mix van strategische coaching en juridisch advies. Het prettige is dat Kim me niet alleen geholpen heeft om juridisch alle voorwaarden op een rijtje te zetten om verantwoord met mijn bedrijf te kunnen groeien, maar óók direct de overeenkomsten heeft opgesteld die ik nodig heb om te starten met een team. Dat geeft rust en ruimte.

Rachel Levi
Huis van Verbeelding
www.huisvanverbeelding.nl


RUST EN VERTROUWEN

Kim heeft mij naar alle tevredenheid geholpen met mijn algemene voorwaarden. Deze nieuwe algemene voorwaarden geven mij ontzettend veel rust en vertrouwen en ben er erg blij mee. Kim heeft een brede kennis en heeft me daarnaast ook nog meer laten inzien hoe belangrijk het is om je juridische zaken goed op orde te hebben. Dankjewel voor de fijne samenwerking. Blij om je in mijn netwerk te hebben.

 Artjanna Hulshof-Harkhoe –
Business coach en Zichtbaarheidexpert
www.artjannastories.com

AANGENAAM VERRAST

Voordat ik klant werd bij Kim had ik nog niets geregeld op het gebied van juridische zaken. Ik lag er letterlijk wakker van, want ik houd ervan om controle te hebben en dat gevoel had ik niet. Dankzij Kim heb ik nu de 2.0 versie van mijn bedrijf.
Tijdens de Legal VIP-dag heb ik ervaren wat er in mijn business beter kan, hoe je verantwoord juridisch onderneemt en hoe ik mijn bedrijf kan professionaliseren.
Ik ben daarnaast aangenaam verrast dat ik naast de legal-zaken ook op strategisch gebied veel nieuwe inzichten heb opgedaan. Door de legal-achtergrond van Kim stelt ze net even andere vragen dan de gemiddelde businesscoach en legt ze veel sneller verbanden tussen producten en processen. Ik vind een Legal VIP-dag echt een aanrader!

– Nicole Engels –
Psycholoog voor ambitieuze vrouwen
www.nicoleengels.com 

simone levie | hendriks meesteradvies
WEBINAR MPOP-COMMUNITY

Kim heeft naar volle tevredenheid al haar kennis gedeeld over de AVG aan mijn MPOP community.

Iedereen kan nu met een gerust hart op de juiste wijze bouwen aan een online bedrijf.

Simone Levie –
succesvol online ondernemer en oprichtster MPOP
www.simonelevie.nl

Aileen Out | Prettybusiness | Hendriks Meesteradvies
OPEN-MINDED EN INTELLIGENT 

Kim voorziet mij van juridische adviezen voor artikelen op mijn website Prettybusiness.nl. Ze is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is toegankelijk, vriendelijk en heeft een echte passie voor haar werk. Ze is perfectionistisch in haar werk en komt haar afspraken na. Naast het goede werk dat ze levert is ze ook gewoon een heel leuk mens. Ze is open minded, respecteert mensen zoals ze zijn en je kunt ook met haar lachen. Ik hoop dan ook dat ze nog lang juridische adviezen blijft geven voor Prettybusiness. Het is gewoon een feestje om met haar samen te werken.

Aileen Out –
Prettybusiness
www.prettybusiness.nl

ENTHOUSIAST EN BETROUWBAAR

Kim vond ik via Facebook en via via kreeg ik meerdere malen haar naam door. Na een mailtje werd ik direct met enthousiasme gebeld. Ze legde me haar plan van aanpak voor het vastleggen van mijn eigen merk uit en naar enkele minuten had ik een offerte in mijn mail. Zo konden we direct aan de start. Binnen no time was alles geregeld. Ik had de volledige vertrouwen door het snelle handelen. Daarnaast kreeg ik ook uitgebreid informatie wat de stappen waren en wat me de wachten stonden. Zo fijn. Dit werkt perfect.

Lienke de Jong –
Dear Good Morning ®
www.deargoodmorning.com

BEVRIJDEND EN ONTSPANNEN

Als ondernemer ervaar ik regelmatig het overweldigende gevoel dat ik OVERAL verstand van moet hebben. De dingen die ik dan niet leuk vind om te regelen, maar vaak o zo belangrijk zijn, blijven dan liggen, waaronder mijn legal-work. Nadat ik eindelijk had besloten niet langer te willen mijn kop in het zand te steken en ook mijn legal zaken goed te regelen, heb ik contact opgenomen met Kim. De beer op de weg bleek een stuk kleiner dan ik dacht, Kim kon in de eerste call al heel helder en simpel uitleggen wat er nodig was en hoe ze dat voor mij in orde kon maken. Ik heb mijn wensen besproken, wat gegevens aangeleverd, en BAM! Alles was voor elkaar. Het voelt heel bevrijdend en ontspannen om dit nu goed geregeld te hebben. Het geeft mij de controle en rust. Mocht er ooit toch een keer een probleem zijn met een opdrachtgever dan weet ik dat ik sterk sta. Ik heb Kim ervaren als heel vriendelijk, ze denkt met je mee, werkt doelgericht en efficiënt, levert haar diensten snel en gaf mij vele aanvullende adviezen waar ik zelf niet aan had gedacht. Super, dankjewel Kim! 

 Milou van Kranen –
Triggerpoint Reset Coach
www.triggerpointresetcoach.nl 

PERSOONLIJK EN KRITISCH

Kim heeft mij geholpen met het opstellen van een privacyverklaring. En ik kan niet anders zeggen dat ze dit heel kundig en persoonlijk heeft gedaan. Ze stelt de juiste vragen, is kritisch en je kunt terecht voor vragen. Wat een fijne samenwerking en dit zal vast niet de laatste zijn.

– Ilona Annema –
Bloesemmarketing
www.bloesemmarketing.nl 

Jeroen Nederveen | Hendriks Meesteradvies

MEERWAARDE ALS JURIDISCH COACH

Kim is een vriendelijk, kundig, empathische persoonlijkheid die service met een glimlach tot een hoger niveau weet te tillen zonder in te leveren aan expertise & kennis. Ik ervaar haar als direct en open in haar benadering. Ze komt snel ter zake en ik vind het prettig om als freelancer diverse (juridische) zaken met haar te spiegelen, ook als je in je werk tegen zaken aanloopt waarover je twijfelt. Ze geeft daarnaast aan waar haar kennis ophoudt, maar niet zonder je handvatten te geven om je de goede richting op te sturen. Het is prettig met haar afspraken te maken, ze luistert goed en is toch recht door zee en oprecht zonder je naar de mond te praten. Ik zie haar eigenlijk meer als een juridische coach, die in mijn optiek in deze tijd zeker in mijn werkzaamheden als freelancer een grote meerwaarde heeft.

– Jeroen Nederveen –
Freelance Netwerk & Infrastructuur Specialist
https://www.linkedin.com/in/jeroennederveen/

Testimonial Simone de Jongh

UPLIFTING EN VERBINDINGSKRACHT

Ik was bij het event van Kim op 26 juni 2019 op een prachtige locatie. Er hing een geweldige upliftende vibe met fantastische krachtige mensen. Dit event  heeft voor mij in gang gezet, dat ik me bewust ben geworden van de waarde die ik kan geven aan mijn klanten.
Ik heb door mijn bijdrage aan het event gevoeld, wat ik wil doen en ben naar aanleiding van haar event mijn Focus Met Liefde readings en intuïtieve coaching gaan zien en voelen.  Ik reed naar huis en er was een toestroom van business ideeën en een geweldige positieve energie waardoor ik mijn business enorm ben gaan boosten. Kim heeft de kunde om daar waar iemand anders nog niet het succes ziet in een persoon de krachtige personen bij elkaar te brengen en zo intens, maar wel op een natuurlijke manier met elkaar te laten verbinden. 

Simone de Jongh –
intuïtief coach
www.readingsmetliefde.nl

Petricia Lobregt | Stout Groep | Hendriks Meesteradvies

JURIDISCHE COACHING

Kim heb ik leren kennen als een deskundige juriste. Ze komt altijd haar afspraken na en geeft goede adviezen. Ze heeft met een flinke dosis doorzettingsvermogen, kennis en ervaring haar eigen bedrijf opgericht. Sinds een tijdje coacht Kim mij op juridisch en persoonlijk vlak. Ze heeft mij geleerd beter overzicht te houden en rust te bewaren in hectische tijden. Kim is een betrokken coach en weet mij altijd een duwtje in de goede richting te geven.

 Petricia Lobregt –
Jurist bij de Stout Groep
www.stoutgroep.nl

SAMENWERKING!

In mei 2018 ging de nieuwe AVG wet in, wat een spanning voor de kleine ondernemer! Meteen dacht ik aan Kim, zij is de aangewezen persoon om mij wegwijs te maken in de wereld van de AVG. Ik organiseerde een workshop in mijn woonplaats en nodigde diverse onderneemsters uit. Samen hebben wij in een ochtend onze bedrijven klaargestoomd voor de nieuwe wet. Kim weet waar ze over praat, legt duidelijk uit en beantwoord al je vragen. Mijn bedrijf is dankzij de kundige hulp van Kim klaar voor de AVG!

Suzan Biemans –
de Online Etaleuze
www.deOnlineEtaleuze.nl 

HELDERE TAAL EN KUNDIG

Kim van het bedrijf Hendriks Meesteradvies kunnen wij absoluut aanbevelen. Juridische taal is voor veel mensen onbegrijpelijk en ontoegankelijk. Kim kan het overbrengen in heldere taal. Ze is zeer kundig en weet daarom waar ze het over heeft. Zeer prettig in de omgang. Dus als u een juriste zoekt voor advies kunnen wij u haar aanbevelen. Wij als Hendriks en Buurman Administratiekantoor werken zeer prettig met haar samen!

Jeroen Hendriks –
administratie en budgetbegeleiding
www.hendriksenbuurman.nl

ENTHOUSIAST EN PERSOONLIJK 

Ik word enthousiast van de persoonlijke manier waarop jij social media inzet (juridisch adviseur klinkt namelijk al snel stoffig en zakelijk).

Koen Godschalk –
Fresh Apple
www.freshapple.nl 

Locatie

Blauwgraspad 27
6841 BL Arnhem

Contact

kim@hendriks-meesteradvies.nl

 

Gegevens

Kvk nr: 68385730
Btw nr: NL001884771B09
Algemene voorwaarden
Privacy- en cookieverklaring

 

 

Webdesign by Studio Marte Methorst | Alle rechten voorbehouden | © 2019